ParkoLuna 7 | Day 2 | Video & Φωτογραφίες

14.05.2019

ParkoLuna 7 | Day 2 | Video & Φωτογραφίες

Αλλαγή σκηνικού για την 2η μέρα ‘ανεβαίνοντας ψηλότερα’ στο Kalavryta Snowpark.

 Το καλύτερο πάρκο στην Ελλάδα έχει μεταμορφωθεί ξανά και ξανά από τις τελευταίες χιονοπτώσεις και το Hedonism Crew ( Αντώνη Δαυίδ, Άρη Ακριτίδη) που μαζί με τους locals  Κώστας Γκορος, Τόλης  Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μυλωνάς,  Μπάμπης Τσίρος , Giorgio Pazas ,  και Σίμος έχουν κάνει πολύ και καλή δουλειά σε όλα τα Lines.

 Στην τέντα της Νitro  μαζεύονται και οι τελευταίοι αναβάτες που παίρνουν τα νούμερα τους , στο σύνολο 37 άνδρες 6 γυναίκες και 2 παιδιά από το χθεσινό event.

 Πανέμορφη μέρα και στο πάρκο βλέπουμε riders όλων των ηλικιών (9 – 45 ετών ) ‘να χώνουν’  προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν τους κριτές (Λιόση, Τσίτα, Τόλη) από τα μεγάλα methods 11χρονου Δημήτρη Τσίρου μέχρι τα 360 του Φασόλια

 Μεγάλος συναγωνισμός λοιπόν με highlights τα  bs rodeo 5,  bs cork 5 του Γιάγκου, το line του Ιάσωνα με το BS cork 540 stalefish  που ήταν νικητής και του Nitro Best trick  το Bs 540 mute crab του Giorgio Pazas , τα lines των αδερφών Καρπούζα, του Μπελόνια, του  “happy hippy” Αντρέα μεταξύ πολλών άλλων.

 Πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι είδαμε νέα πρόσωπα στο βάθρο των αντρών.

 Στις γυναίκες η απουσία της Πέλλας που κατάφερε να διαλύσει τον αστράγαλο της μια βδομάδα πριν, έκανε πολύ πιο εύκολη την δουλειά της Εύας για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

 Απονομή, συνέχεια και ραντεβού την επόμενη χρονιά στο ίδιο μέρος !

 Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σ ‘όλους όσους ήταν εκεί και βοήθησαν με τον ένα ή άλλο τρόπο, ξέρετε ποιοι είστε!

 Photos by: Ηλίας ΜερτήςΦασόλιας, Γεράσιμος Αβραμίδης. 

Filmed and Edited by:Θεμιστοκλής Λαμπρίδης,Μελέτης Βαξεβανίδης

Microxtreme Logo